STRASSZER AUTO SYSTEM KFT. - Székesfehérvár
img
ELEGANCIA ÉS HELY AZ EGÉSZ CSALÁDNAK
Öt páratlan érvünk van:
  1. Hétszemélyes belső tér
  2. Innovatív vezetéstámogató rendszerek
  3. Alacsony fogyasztás
  4. Kiemelkedő vezetési kényelem
  5. S-AWC négykerék-meghajtás
img
Üzemanyag-fogyasztás WLTP (kombinált): 7,6-8,7 l/100 km. CO2 kibocsátás WLTP (kombinált): 173-196 g/km
Öt páratlan érvünk van:
  1. Hétszemélyes belső tér
  2. Innovatív vezetéstámogató rendszerek
  3. Alacsony fogyasztás
  4. Kiemelkedő vezetési kényelem
  5. S-AWC négykerék-meghajtás

Válasszon színt!

Fehér (Polar White) Alapfényezés
img
img

Ajánlott fogyasztói ár

10 290 000 Ft-tól

Konfigurátor
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk.
img
Fedezze fel

Design

A megújult OUTLANDER egy új kor előhírnöke: egy olyan korszak eljövetelét jelzi, amelyben az autó egyszerre elégíti ki a vezetők minden igényét. Autózzon át a jövőbe az OUTLANDER-rel – egy olyan járművel, amely új lapot nyit a mobilitás történetében. A dizájn és a vezetési élmény eddig ismeretlen dimenziója várja Önt!
img
Fedezze fel

KÉNYELEM

A megújult OUTLANDER a lehető legmagasabb szintű kényelmet kínálja. A kellemes tapintású anyagok alkalmazásától kezdve a legapróbb kiegészítőig mindenre nagy figyelmet fordítottunk. Az utastér rengeteg praktikus megoldást is rejt: a vezetési élményt kétzónás klímaberendezés és széles határok közt állítható vezetőülés teszi teljessé, de hasznos ötlet a csomagtérajtó motoros mozgatása és a kulcs nélküli működtetés is. A minőség és praktikum utolérhetetlen kombinációját kínáló új OUTLANDER pontosan az az autó, amelyre várt.
img
Fedezze fel

BIZTONSÁG

A biztonság nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a vezető maradéktalanul átadhassa magát a vezetés örömének. Az új OUTLANDER biztonsági berendezései hatékonyan óvja az autóban ülőket. Alapfelszerelés a hét légzsák, beleértve a vezető oldalán beépített térdlégzsákot is. Az új OUTLANDER önvédelmi rendszere felismeri a balesetveszélyes helyzeteket, és megelőző lépéseket tesz ezek elkerülésére. Élvezze tökéletes nyugalomban a vezetés élményét – abban a megnyugtató tudatban, hogy kivételes biztonságban autózik.
img
Fedezze fel

TECHNOLÓGIA

Az új OUTLANDER bárhol képes kimagasló teljesítményt nyújtani, legyen szó akár erős gyorsításról vagy a lenyűgöző kapaszkodási képességről. A MIVEC erőforrás ugyanolyan menetteljesítményeket garantál, mint a régebbi DOHC egység, ám mind a fogyasztása, mind pedig károsanyag-kibocsátása jelentősen csökkent. Az OUTLANDER motorja a kifinomult működés, a teljesítmény és a gazdaságosság remek kombinációját alkotja.
img
Fedezze fel

Környezet

Az új OUTLANDER MIVEC motorjának kiváló teljesítményéhez páratlanul alacsony fogyasztási és emissziós értékek társulnak. A takarékos vezetéshez további hasznos segítséget nyújt az Auto Stop & Go (AS&G) rendszer és az ECO üzemmód. Ezt a példátlanul jó környezeti teljesítményt úgy sikerült elérni, hogy nem kellett feláldozni érte a vezetés élményét: az autó dinamizmusa még a legkomolyabb elvárásokat is kielégíti. Az új OUTLANDER egyedülállóan magas színvonalat képvisel a környezettudatosság és a vezetési élmény terén.