STRASSZER AUTO SYSTEM KFT. - Székesfehérvár
img
Akár 57 km elektromos meghajtással,
több mint 600 km hatótávolság*
Öt páratlan érvünk van:
  1. Az első Plug-in Hybrid SUV a világon
  2. Csendes és kényelmes
  3. Innovatív vezetéstámogató rendszerek
  4. Alacsony fogyasztás
  5. Bárhol kényelmesen feltölthető
img
Üzemanyag-fogyasztás (kombinált, súlyozott WLTP): 2,0 l/100km. CO2 kibocsátás (kombinált, súlyozott WLTP): 46 g/km
*Teljesen feltöltött akkumulátorral és üzemanyag-tartállyal (Elektromos hatótávolság: EAER City /L, Mid/ WLTP 57 km).
Öt páratlan érvünk van:
  1. Az első Plug-in Hybrid SUV a világon
  2. Csendes és kényelmes
  3. Innovatív vezetéstámogató rendszerek
  4. Alacsony fogyasztás
  5. Bárhol kényelmesen feltölthető

Válasszon színt!

Fehér (Polar White), alapfényezés
img
img

Ajánlott fogyasztói ár

14 300 000 Ft-tól

Konfigurátor
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk.
img
Fedezze fel

Plug-in Hybrid Outlander

A Plug-in Hibrid Outlander megalkotásával egy olyan SUV született, amely a hagyományos értékeken túl a legmodernebb követelményeknek is megfelel. A jármű egyes elemeit is ezekhez igazították. Az olyan kulcsfontosságú összetevők, mint például az akkumulátorok és a motor, a visszatápláló fékezés vagy éppen az automata klímaberendezés működését egy integrált ellenőrzési rendszer kíséri folyamatosan figyelemmel az energiatakarékos vezetés érdekében.
img
Fedezze fel

Design

Már első pillantásra szembe tűnik, hogy a Plug-in Hibrid Outlander egyesíti magában a megjelenés, a kényelem és a legkorszerűbb megoldások kivételes összhangját. A MITSUBISHI MOTORS szakembereinek a SUV-ok építésében szerzett, a Plug-in Hibrid Outlanderben visszatükröződő tapasztalatai új fejezetet nyitnak a terepjárók fejlesztésében.
img
Fedezze fel

Komfort

Ha kinyitja az ajtót, már beszálláskor igazán meggyőző hangulat fogadja körös-körül. Kiváló minőségű felületek - fényűző megjelenéssel. Első pillantásra szembe tűnik, hogy a belső tér minden egyes részletére külön figyelmet fordítottak a Mitsubishi szakemberei. Az automata klímaberendezés hőfokszabályozója a vezető és az utas részére külön-külön állítható, és az egyedileg állítható ülések is a fokozottabb kényelmet szolgálják. Az elektromosan nyitható hátsó csomagtérajtó is a teljes kényelemről hivatott gondoskodni. Kiemelkedő minőség és praktikus funkciók - ez a kombináció teszi a Plug-in Hibrid Outlandert olyan autóvá, amire mindig is vágyott.
img
Fedezze fel

Biztonság

Az új Outlander PHEV fejlett biztonsági rendszereinek összessége az elérhető legnagyobb biztonságot kínálja. A modern, vezetést támogató rendszerek - mint például az ütközésmegelőző rendszer - mellett számos passzív biztonsági elem támogatja a biztonságos autózást. A Plug-in Hybrid Outlander ötcsillagos eredményt ért el az Euro NCAP töréstesztjén 2012-ben, 2013-ban pedig az FCM rendszerért megkapta az Euro NCAP fejlesztési díját.
img
Fedezze fel

Technológia

Hamarosan már nem kell választani a régi és az új értékek között, hiszen a Plug-in Hibrid Outlander mindezekből a legjobbat kínálja: olyan kiemelkedő fogyasztási és energiahatékonysági értékeket, amelyet csak egy elektromos jármű nyújthat, ugyanakkor összeköti a mindennapi használhatóságot egy klasszikus SUV előnyeivel. A világszerte első Plug-in Hibrid 4WD SUV egy teljesen új vezetési élményt kínál Önnek.
img
Fedezze fel

Új SUV-élmény

A Plug-in Hibrid Outlander olyan új ismeretekkel rendelkezik, amelyek alapul szolgálhatnak a hagyományos SUV kategória további környezettudatos fejlesztésére. Kategóriatársai között ez az első jármű, amely rendelkezik ezzel a kivételes tudással. Akár 57 km-t is meg tud tenni kizárólag elektromos hajtással, egy tank üzemanyaggal pedig több mint 600 km hatótávolság is elérhető. A Plug-in Hibrid Outlander képes bebizonyítani, hogy a SUV-októl sem áll távol a környezettudatosság.
img
Fedezze fel

Részletesen

Ismerje meg még közelebbröl az Outlander PHEV műkődését és vezetést támogató megoldásait! A következő angol nyelvű videók segítségével meggyőződhet arról, hogy mitől olyan különleges az Outlander PHEV. Megtudhatja például, hogy hogyan működik az ütközésmegelő fékrendszer, a távolsági fényszóró asszistens vagy a holttér figyelő rendszer. Mindezen túl a napi használatban felmerülő kérdésekre is választ talál, olyanokra mint például, hogy hogyan kell feltölteni a meghajtóakkumulátort, vagy hogy hogyan lehet okostelefonnal előfűteni az utasteret.